Meciurile programate duminică în Serie A au fost amânate după anunţul decesului lui Davide Astori

Meciurile programate duminică în campionatul Italiei, inclusiv derby-ul dintre AC Milan şi Internazionale Milano, au fost amânate, ca urmare a decesului căpitanului echipei Fiorentina, Davide Astori, informează Gazzetta dello Sport.

1408 afișări
Imaginea articolului Meciurile programate duminică în Serie A au fost amânate după anunţul decesului lui Davide Astori

Meciurile programate duminică în Serie A au fost amânate, ca urmare a decesului lui Davide Astori

Iniţial, a fost amânată partida Udinese - Fiorentina, apoi a fost amânat şi meciul pe care Cagliari, fosta echipă a lui Astori, trebuia să îl joace la Genoa. În cele din urmă, liga italiană a decis amânarea tuturor partidelor de duminică, printre care şi "Derby della Madonnina", Milan - Inter, care ar fi trebuit să aibă loc de la 21:45.

Fundaşul italian Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, a fost găsit decedat, duminică, în camera sa de hotel, la vârsta de 31 de ani, informează Gazzetta dello Sport.

TITLURILE ZILEI

Astori ar fi murit în timpul somnului, duminică dimineaţă, într-un hotel din Udine, unde echipa din Florenţa ar fi urmat să întâlnească formaţia locală, în aceeaşi zi, în etapa a 27-a din campionatul Italiei. Potrivit sursei amintite, Astori a suferit un stop cardiac.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici