MEDIAFAX ZOOM: Lunile ianuarie şi februarie ale anului sportiv 2013 în imagini

Prin amploarea şi noutatea sa, Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) a fost competiţia care, pentru fotografii şi colaboratorii agenţiei Mediafax, a marcat începutul anului sportiv 2013.

155 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Lunile ianuarie şi februarie ale anului sportiv 2013 în imagini

MEDIAFAX ZOOM: Lunile ianuarie şi februarie ale anului sportiv 2013 în imagini

Datorita celor trei medalii obţinute de sportivii săi, una de aur şi două de argint, România a ocupat locul 8 în clasamentul final, un clasament în care doar 18 din cele 45 de ţări participante au reuşit sa urce pe podium. Acest succes se adauga victoriei aduse de echipa de Cupa Davis a României în faţa Danemarcei, într-o întâlnire care a avut loc la Cluj, şi avea să fie urmat de reuşita Stelei din 16-imile Ligii Europa. Victoria celei din urmă în faţa echipei Ajax Amsterdam avea să o califice în optimi şi să-i aducă la Bucureşti pe jucătorii şi fanii echipei londoneze Chelsea.

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici