Mesajul transmis de Raul lui Cristiano Ronaldo, după plecarea acestuia la Juventus

10 iulie 2018, ziua care marchează sfârşitul celei mai mari dispute din fotbalul modern. Cristiano Ronaldo o părăseşte pe Real Madrid după nouă ani şi pune capăt unei concurenţe cu argentinianul Leo Messi, care dura de tot atâţia.

4500 afișări
Imaginea articolului Mesajul transmis de Raul lui Cristiano Ronaldo, după plecarea acestuia la Juventus

Foto: hepta

Portughezul a fost transferat de Juventus Torino, pentru suma de 100 milioane de euro plus alte 12 milioane euro, record pentru un fotbalist de 33 ani.

Un val de reacţii a fost stârnit de plecarea istorică a superstarului. Fotbalişti care au jucat împreună sau împotriva lui CR7 i-au comunicat plăcerea pe care au simţit-o în timp jocurilor. Printre acestea se numără şi unul din cei mai mari jucători din istoria modernă a clubului ”Los Blancos”, spaniolul Raul Gonzalez.

TITLURILE ZILEI

Raul şi Ronaldo au fost colegi la Real Madrid în sezonul 2009/10, primul pentru portughez pe Bernabeu. La capătul stagiunii, Raul i-a lăsat o moştenire imensă, numeroase trofee, dar şi prestigiosul număr 7. Ronaldo, care a purtat acel număr la Manchester United, a debutat cu 9. După ce a preluat numărul 7, Raul a afirmat că Ronaldo i-a depăşit moştenirea.

Acum, după transferul istoric la Juventus, spaniolul i-a transmis un mesaj emoţionant fostului său coleg, prin intermediul Twitter. Lângă o fotografie cu cei doi din zilele când jucau pentru ”Los Blancos”, Raul a scris: ”A fost o onoare să joc alături de tine, Legendă! Îţi mulţumesc pentru tot, ai depăşit toate aşteptările, mult succes în următoarea provocare! Îţi vom simţi lipsa, Cristiano.”

În nouă ani petrecuţi la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a câştigat de două ori La Liga, de două ori Cupa Regelui Spaniei, de două ori Supercupa Spaniei, de patru ori în cinci ani UEFA Champions League, trei trofee fiind consecutive, de două ori Supercupa Europei şi de trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor. Performaţele i-au adus patru Baloane de Aur şi trei Ghete de Aur, trofee pe care portughezul le mai câştigase o dată la Manchester United.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici