Metaloglobus - FCSB, din Cupa României se joacă joi, la ora 21:30

FCSB va avea 3 jucători noi în lotul pentru meciul cu Metaloglobus din Cupa României; jucători pe care nu s-a putut baza în ultimul timp. Dennis Man şi Olimpiu Moruţan revin după accidentări, în timp ce Cristi Manea s-a pus la punct cu pregătirea fizică şi este apt de joc.

713 afișări
Imaginea articolului Metaloglobus - FCSB, din Cupa României se joacă joi, la ora 21:30

Metaloglobus - FCSB, din Cupa României se joacă joi, la ora 21:30

Din câte se pare, Bogdan Vintilă intenţionează chiar să îi folosească din primul minut, anunţă digisport.ro. Atacantul Ioan Hora ar fi şi el titular în meciul din 16-imile Cupei României. După ce a intat în conflict cu antrenorul, după un antrenament, a fost iertat şi îi va lua locul lui Harlem Gnohere, care va începe partida ca rezervă. Deşi meciul nu trebuie să pună mari probleme vicecampioanei, Vintilă ar vrea să trimită în primul ”11” cei mai buni jucători din lot, în mare parte.

Meciul dintre Metaloglobus şi FCSB este programat joi, de la 21:30.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici