Michael Ballack şi-a prelungit contractul cu Chelsea

Mijlocaşul german Michael Ballack şi-a prelungit pentru încă un sezon contractul cu gruparea Chelsea Londra, informează AFP.

1 afișare

Ballack, al cărui contract era la final, va evolua aşadar şi în sezonul viitor la Chelsea.

"Sunt foarte mulţumit că mai rămân încă un an la Chelsea, mi-am dorit mereu să joc la Londra cel puţin până la Cupa Mondială din 2010. Ne-am terminat sezonul cu o victorie în Cupa Angliei şi suntem nerăbdători să continuăm anul viitor cu noul nostru antrenor Carlo Ancelotti", se arată într-un comunicat semnat de Chelsea şi jucător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici