Mihaela Buzărnescu a fost ELIMINATĂ de Naomi Osaka în optimile turneului de la Roma

Mihaela Buzărnescu a părăsit turneul de la Roma în optimi, învinsă în minimum de seturi de Naomi Osaka. Nipona a triumfat cu dublu 6-3 şi 27 de lovituri câştigătoare, după ce îşi asigurase deja matematic prima poziţie pentru startul turneului de la Roland Garros.

315 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu a fost ELIMINATĂ de Naomi Osaka în optimile turneului de la Roma

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată de Naomi Osaka în optimi la Roma. Foto: Hepta

Mihaela Buzărnescu (29 WTA) a încheiat ziua de joi, una în care organizatorii au desfăşurat un adevărat maraton, cu partide programate în premieră pe 9 terenuri, cu o victorie şi o înfrângere.

Joi dimineaţă, Buzărnescu a făcut un meci bun în faţa favoritei 16, Julia Goerges (18 WTA): sportiva din Germania nu a putut termina partida, fiind accidentată la inghinali. Scorul meciului la momentul întreruperii: 6-4, 3-6, 4-4.

Goerges s-a accidentat în momentul în care servea la 4-3 şi 0-30 în decisiv, a luat o pauză prelungită de vestiare, de aproximativ zece minute, iar la revenire a fost clar că nu se poate deplasa pe teren. Buzărnescu a reuşit rebreak-ul, iar Goerges a anunţat oficial abandonul.

TITLURILE ZILEI

Şi Simona Halep (2 WTA) a fost eliminată în turul secund al turneului de la Roma, după ce a pierdut în faţa cehoaicei Marketa Vondrousova (44 WTA), scor 6-2, 5-7, 3-6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici