Mihaela Buzărnescu şi Katarina Srebotnik, eliminate de la turneul de la Hiroshima

Perechea formată din Mihaela Buzărnescu (93 WTA la dublu) şi Katarina Srebotnik (49 WTA la dublu) a fost eliminată, miercuri, în primul tur al turneului de la Hiroshima, după ce a fost învinsă de echipa Miyu Kato (48 WTA la dublu) şi Storm Sanders (152 WTA la dublu), cu scorul de 6-4, 6-3.

343 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu şi Katarina Srebotnik, eliminate de la turneul de la Hiroshima

Mihaela Buzărnescu şi Katarina Srebotnik, eliminate de la turneul de la Hiroshima

Partida dintre cele două echipe a avut o durată de o oră şi nouăsprezece minute.

În turul doi, Miyu Kato şi Storm Sanders se vor duela cu Hayley Carter şi Ena Shibahara, care le-au învins, în primul tur, pe Ji Hee Choi şi pe Na-Lae Han, cu scorul de 6-4, 6-2.

Mihaela Buzărnescu (125 WTA) va evolua, joi, la simplu, împotriva jucătoarei Kurumi Nara (182 WTA), în turul doi al turneului de la Hiroshima.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici