Mihai Teja, antrenorul FCSB, înaintea meciului cu Hermannstadt: Am încredere în băieţi!

Mihai Teja, antrenorul FCSB, a susţinut o conferinţă de presă înaintea jocului pe care formaţia sa îl va disputa împotriva lui Hermannstadt, în Liga I Betano.

148 afișări
Imaginea articolului Mihai Teja, antrenorul FCSB, înaintea meciului cu Hermannstadt: Am încredere în băieţi!

Mihai Teja, antrenorul FCSB, înaintea meciului cu Hermannstadt: Am încredere în băieţi!

Tehnicianul sosit la clubul roş-albastru în acest sezon a vorbit despre momentele dificile de după remiza cu Dunărea Călăraşi, 1-1, din etapa trecută, atmosfera din lot, dar şi despre criticile patronului Gigi Becali la adresa jucătorilor săi.

"Au fost grele zilele de după meci, dar după aceea trebuie să te pregăteşti, să te ridici, să dai ce ai mai bun şi să încerci să câştigi următorul joc.

Jucătorii sunt profesionişti, ştiu când joacă bine sau mai puţin bine. Patronul este cel care plăteşte, este opinia domnului Becali atunci când vede meciurile. Este normal să critice sau să laude", a declarat Teja.

TITLURILE ZILEI

Fostul antrenor de la Gaz Metan Mediaş a discutat şi despre Adrian Stoian, mijlocaşul sosit la FCSB în această iarnă şi care a fost aspru criticat de Becali după primul meci din 2019. Teja cere răbdare din partea patronului şi are încredere că fostul jucător de la Crotone se va integra: "Nu este uşor să vii la o echipă şi să joci foarte bine. Este greu să te acomodezi la o echipă nouă. Durează până înţelegi ideile antrenorului", a mai spus acesta.

FCSB - FC Hermannstadt se joacă luni, ora 20:00, pe Arena Naţională, în cadrul etapei cu numărul 23 din Liga I Betano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici