Mike Tyson i-a dat câteva sfaturi lui Anthony Joshua, înaintea revanşei cu Andy Ruiz Jr

Mike Tyson (53 de ani) a vorbit, vineri, despre perspectiva sa asupra celui de-al doilea meci dintre Anthony Joshua (29 de ani) şi Andy Ruiz Jr (29 de ani) şi i-a transmis pugilistului britanic câteva sfaturi.

328 afișări
Imaginea articolului Mike Tyson i-a dat câteva sfaturi lui Anthony Joshua, înaintea revanşei cu Andy Ruiz Jr

Mike Tyson i-a dat câteva sfaturi lui Anthony Joshua, înaintea revanşei cu Andy Ruiz Jr

Anthony Joshua a pierdut titlurile pe 1 iunie, după ce Andy Ruiz Jr a reuşit să încheie meciul cu un knockout. Acest rezultat a fost un şoc pentru lumea boxului, situaţia fiind asemănătoare cu cea a lui Mike Tyson, care, în 1990, a fost făcut knockout de James Douglas.

Vorbind despre meciul dintre Joshua şi Ruiz Jr, Mike Tyson a comentat, în cadrul emisiunii Hotboxin' Podcast: ”A făcut o greşeală, a fost rănit, se mai întâmplă. Poate recâştiga centura, dar mintea lui trebuie să fie limpede. Nu o poate recuceri, dacă în mintea lui este haos. Trebuie să îşi dedice viaţa acestui lucru. Trebuie să stea departe de el însuşi. Când mergem să ne antrenăm, plecăm în munţi, stăm departe de noi înşine şi de gândurile noastre. În munţi suntem departe de oricine, sunt doar animalele şi pădurile. Îţi înfrunţi singur demonii.”

TITLURILE ZILEI

Anthony Joshua şi-a activat deja clauza de revanşă şi aşteaptă meciul secund cu Andy Ruiz Jr, cel care i-a furat centurile de la categoria grea.

”Starea lui Joshua pare în regulă, dar oare ce se întâmplă în mintea lui? Aceste momente sunt cele care te formează ca sportiv. El deja are mulţi bani”, a continuat Mike Tyson

Iron Mike i s-a adresat, apoi, direct lui Joshua: ”Acum este despre ce vei face în continuare. Vei renunţa sau vei avea credinţă? Ai vreun pic de mândrie? În ce crezi? Pentru cine lupţi? Ţine doar de tine.”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici