Ministrul care guvernează sportul românesc nu ştie cine este căpitanul naţionalei României U21. Ce răspuns a dat înaintea semifinalei cu Germania, scor 4-2

Ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, nu „aflase” nici până în ziua meciului România U21- Germania U21 (scor 4-2 în prima semifinală la Euro 2019) cine este căpitanul echipei care a făcut senzaţie în Italia şi San Marino. Auzise de Ianis Hagi, poate la fel ca şi toţi ceilalţi de afară.

2417 afișări
Imaginea articolului Ministrul care guvernează sportul românesc nu ştie cine este căpitanul naţionalei României U21. Ce răspuns a dat înaintea semifinalei cu Germania, scor 4-2

Ministrul care guvernează sportul românesc nu ştie cine este căpitanul României U21.

Ştiti cine este căpitanul naţionale de tineret?”, a fost întrebat ministrul de jurnaliştii de la Digi 24. Subiect care l-a „închis” practic pe Bogdan Matei.

„Am spus-o şi am întrebat în momentul în care am fost întrebat ce jucător prefer, răspunsul meu a fost unul singur: Ianis Hagi. Nimeni altcineva nu mă interesează şi rămân cu aceeaşi părere. Ianis Hagi este jucătorul meu numărul 1 preferat!”, a fost răspunsul surprinzător al celui care guvernează sportul românesc.

TITLURILE ZILEI

„Acum ştiţi cine e Ionuţ Radu?”, a venit următoarea întrebare. „Sigur. Acum două luni nu ştiam şi le urez succes. Sunt convins că vor face o figură foarte frumoasă”, a răspuns Bogdan Matei.

Ionuţ Radu a fost liderul naţionalei la Euro 2019, omul cum discursurile motivatoare pentru tricolori înaintea fiecărui meci important, care, de altfel, au şi făcut înconjurul României şi nu numai. Dar ministrul Bogan Matei probabil că nu a aflat nici de acestea, scrie Prosport

Interviul cu ministrul sportului a fost făcut înaintea semifinalei dintre Germania U21 şi România U21, scor 4-2.

Ministrul Tineretului şi Sportului a mai fost protagonistul unor astfel de momente hazlii. Citeşte continuarea în Prosport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici