Mircea Bornescu, suspendat şase etape pentru că l-a accidentat pe Coroian

Portarul echipei Universitatea Craiova, Mircea Bornescu, a fost suspendat şase etape pentru că la partida cu Gloria Bistriţa l-a accidentat pe atacantul Cristian Coroian, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, preşedintele Comisiei de Disciplină, Daniel Marin Cernat.

1 afișare
Imaginea articolului Mircea Bornescu, suspendat şase etape pentru că l-a accidentat pe Coroian

Mircea Bornescu, suspendat şase etape pentru că l-a accidentat pe Coroian

"Bornescu a fost suspendat şase etape, a primit 3.000 de lei amendă şi va trebui să plătească şi cheltuielile de spitalizare, întrucât este vorba de vătămare corporală. Este pedeapsa minimă pe care o putea lua", a spus Cernat.

Bornescu l-a accidentat pe Coroian la meciul disputat în 5 octombrie, în etapa a X-a a Ligii I, fotbalistul Gloriei Bistriţei fracturându-şi patru coaste şi având un plămân perforat. Potrivit medicilor, Coroian are nevoie de o perioadă de recuperare de şase luni.

TITLURILE ZILEI

De asemenea, Comsia de Disciplină a FRF a mai decis ca preşedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, să fie suspendat pentru două etape şi amendat cu 280 de lei, deoarece la partida cu Poli Iaşi, din cadrul etapei a X-a, scor 1-0, a protestat la deciziile arbitrului. După ce a fost eliminat de pe banca de rezerve, Stoica a traversat terenul şi s-a dus în tribună.

Mijlocaşul echipei UTA Arad, Norbert Varga, a fost suspendat pentru trei etape şi amendat cu 1.500 de lei, pentru că la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ a protestat la deciziile arbitrilor.

Portarul echipei Universitatea, Mircea Bornescu, s-a declarat şocat de decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

"S-a luat o decizie care m-a şocat. Îmi pare rău de ceea ce i s-a întâmplat lui Coroian, dar şi comisia a constatat că nu a fost intenţie. Au vrut să dea un exemplu cu mine deşi au fost şi cazuri mult mai grave. Nu voi juca meciuri importante, cum ar fi cele cu Dinamo, Steaua şi Poli Timişoara", a declarat Bornescu.

Patronul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a catalogat drept incredibilă decizia Comisiei de Disciplină. "O decizie nedreaptă care se adaugă unui lung şir de decizii aberante luate de-a lungul timpului împotriva Universităţii. Este incredibil!", a spus Mititelu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici