Mircea Lucescu: În Rusia ar fi foarte greu pentru Ianis Hagi

Mircea Lucescu şi-a expus părerea despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi la Spartak Moscova şi are o veste rea pentru decarul şi capitanul Viitorului. Antrenorul nu crede că prima ligă a Rusiei i s-ar potrivi fiului lui Gică Hagi.

176 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: În Rusia ar fi foarte greu pentru Ianis Hagi

Mircea Lucescu: În Rusia ar fi foarte greu pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi ar putea ajunge în Rusia, iar fostul antrenor al lui Zenit Sankt Petresburg, Mircea Lucescu, nu crede că e alegerea potrivită: "Nu! În niciun caz! Nu e pentru Rusia! În Rusia e foarte greu", referitor la stilul de joc care se practică în Rusia. Mircea Lucescu a vorbit şi despre Supercupa României, câştigată de Viitorul cu 1-0 în faţa CFR-ului: "Aşteptam ceva mai mut de la CFR, pentru că joacă un meci greu în curând. Atmosfera a fost excepţională. Amândoi antrenorii se comportă aşa cum e caracterul şi temperamentul lor".

În cursa pentru semnătura lui Ianis Hagi s-a înscris şi Spartak Moscova, care ar fi favorită în acest moment la semnătura decarului. Potrivit Sport Express, cele două părţi au ajuns la un acord verbal şi au bătut palma pentru transferul lui Ianis Hagi la formaţia din Rusia, rămânând să mai fie puse la punct celelalte detalii. Suma de transfer nu a fost dezvăluită, însă preşedintele Gică Popescu a anunţat, luni, că are pe masă mai multe oferte, chiar şi de peste 10 milioane de euro.

Spartak Moscova a câştigat de 10 ori titlul în Rusia, ultima oară în sezonul 2016/2017, însă în ultima stagiune a încheiat pe locul cinci, astfel că va evolua în Europa League. Printre numele importante din lotul ruşilor se numără Roman Zobnin, Fernando, Sofiane Hanni sau Luiz Adriano. Antrenor este bielorusul Olek Kononov (53 de ani).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici