Mircea Lucescu vrea 18 echipe în Liga 1

  • Mai multe echipe din Liga 1 vor oprirea definitivă a campionatului după focarul de Covid de la Dinamo
  • Vineri seară a apărut al 7-lea caz la echipa antrenată de Gheorghe Mulţescu
  • Mircea Lucescu crede că ar trebui să se revină la sistemul cu 18 echipe
459 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu vrea 18 echipe în Liga 1

Mircea Lucescu vrea 18 echipe în Liga 1

Liga 1 este în pericol să se oprească. Dinamo are 7 jucători infectaţi cu Covid şi vrea să nu se mai joace. Mircea Lucescu consideră că momentul reprezintă şi o oportunitate de schimbare a sistemului competiţional.
 
Mircea Lucescu: Trebuie neapărat alt mod de organizare, am început să construim şi nu mai avem fotbal. Părerea mea că în prima etapă ar fi aşa cu 18 echipe, să retrogradeze 4, să intre 4 şi atunci va exista şi posibilitatea pentru oraşele mai mari să ajungă în prima divizie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici