Mircea Rednic duce căruţa dinamovistă în „Groapă”. Răbdarea faniilor-acţionari, aproape de final

  • În primul meci din etapa a 17-a, Dinamo a remizat vineri seară, acasă, cu FCU Craiova 1948, scor 0-0.
  • În urma rezultatului, Dinamo a acumulat 9 puncte, fiind pe penultimul loc (15).
  • Ultima poziţie în Liga 1 al fotbal este ocupată de Academica Clinceni, 4 puncte.
465 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic duce căruţa dinamovistă în „Groapă”. Răbdarea faniilor-acţionari, aproape de final

Dinamo nu găseşte ieşirea din tunel cu Mircea Rednic antrenori, iar răbdarea fanilor se apropie de final. Suporterii vor să-l înlocuiască pe „Puriu” cu cehul Dusan Uhrin.

Dinamo are doar două succese, cu grupările ilfovene Clinceni şi Voluntari. În rest, 3 remize şi restul înfrângeri. S-au adunat deja 14 jocuri fără victorie pentru formaţia aflată în insolvenţă.

Nici oltenii lui Adrian Mititelu, preluaţi recent de antrenorul Eugen Trică, n-o duc prea bine în clasament. Sunt pe locul 13, cu 15 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici