Mirel Rădoi a devenit tată a treia oară

Directorul sportiv al clubului Steaua, Mirel Rădoi, a devenit tată pentru a treia oară, după ce soţia sa, Viviana, a născut o fetiţă care va purta numele Katie Alisha, informează gruparea roş-albastră pe contul oficial de Facebook.

1914 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi a devenit tată a treia oară

Mirel Rădoi a devenit tată a treia oară (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Fotbal Club Steaua Bucureşti îl felicită pe Mirel Rădoi, care a devenit, joi, tată pentru a treia oară. Soţia acestuia, Viviana, a născut o fetiţă de nota 10, care va purta numele Katie Alisha", se arată pe site-ul de socializare citat.

Directorul sportiv al FC Steaua a primit vestea la Braşov, acolo unde se află în cantonament cu echipa. "Mirel Rădoi le-a promis jucătorilor că le va face cinste cu un pahar de vin după cină, când roş-albaştrii vor urmări împreună meciul România - Finlanda, din preliminariile Euro-2016", menţionează gruparea pe contul de Facebook.

TITLURILE ZILEI

Mirel Rădoi şi Viviana, căsătoriţi în 2001, mai au doi copii, Denis (10 ani) şi Ingrid (7 ani). Cel mai probabil, naşul celui de-al treilea copil al familiei Rădoi va fi tot finanţatorul grupării FC Steaua, Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici