Mirel Rădoi, suspendat un meci şi amendat pentru indisciplină

Jucătorul echipei Al Hilal, Mirel Rădoi, a fost suspendat un meci şi amendat cu suma de 4.000 de riali (950 de dolari) de Federaţia de Fotbal din Arabia Saudită pentru că a dat dovadă de indisciplină în teren la partida cu Al Nasr, disputată la 31 decembrie, informează site-ul www.the-afc.com.

17 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi, suspendat un meci şi amendat pentru indisciplină

Mirel Rădoi, suspendat un meci şi amendat pentru indisciplină (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Rădoi l-a lovit în timpul partidei de săptămâna trecută pe fotbalistul formaţiei Al Nasr, Hosam Ghali. Meciul a fost câştigat de Al Nasr, cu scorul de 2-1.

Ca urmare a suspendării, Mirel Rădoi va rata meciul echipei Al Hilal cu Al Ahli, programat joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici