Miss Croaţia riscă închisoarea? Ar fi fost raportată la autorităţile din Qatar din cauza ţinutei sale vestimentare

  • Îmbrăcată cu pantaloni mulaţi de culoare roşie şi cu sutien cu carourile drapelului croat, Ivana Knoll, fosta Miss Croaţia în 2016, a fost fotografiată la un meci din cadrul Cupei Mondiale din Qatar de câţiva spectatori îmbrăcaţi în costume tradiţionale.
  • Doar că bărbaţii respectivi nu au fotografiat-o pentru ca le-ar plăcea cum se îmbracă, ci pentru a o raporta la autorităţi.
  • Fosta Miss Croaţia riscă închisoarea din cauza încălcării legilor.
3617 afișări
Imaginea articolului Miss Croaţia riscă închisoarea? Ar fi fost raportată la autorităţile din Qatar din cauza ţinutei sale vestimentare

Hepta

Knoll, 30 de ani, model şi designer, a venit în costul de baie la o partidă de fotbal. Câţiva bărbaţi qatarezi îmbrăcaţi în costume tradiţionale au fost surprinşi în timp ce îşi ridicaseră telefoanele să o fotografieze pe fotomodel. 

Ivanei nu prea pare să-i pese de respectarea legilor locale ale unei ţări musulmane şi continuă să posteze clipuri îmbrăcată sumar pe contul ei personal de Tik Tok, ca şi cum ar duce o luptă de emancipare "a ţinutelor provocatoare" împotriva sexismului islamist. 

@knolldoll In Qatar 🇭🇷💪🏻❤️ @FIFA #worldcup #fifa #qatar ♬ som original - Bomba Dance 🇧🇷&🇺🇲

Dar Mohammed Hassan Al-Jefairi, un antreprenor local, susţine că spectatorii nu au fotografiat-o pe Ivana Knoll pentru că erau impresionaţi de frumuseţea ei, ci pentru că nu erau de acord cu ţinuta ei şi ar putea fi reclamată autorităţilor!

„În caz că vă interesează, o fotografiau pentru că nu erau de acord cu felul în care ea s-a îmbrăcat, nu pentru că le plăcea cum arată. S-a afişat într-un mod care nu se potriveşte cu cultura din ţara noastră.Orice cetăţean qatarez vă poate confirma acest lucru. O fotografiau probabil pentru a face o plângere împotriva acesteia”, a scris Mohammed Hassan Al-Jefairi pe contul personal de Twitter, potrivit Sport Bible.

Conform legilor din Qatar, ea riscă să fie arestată şi condamnată la închisoare. 

Qatarul este renumit pentru impunerea de sancţiuni grele. Numai pentru aruncarea gunoiului pe stadion, o persoană poate primi o amendă de 2400 de dolari.

Legile sunt atât de absurde încât că la începutul anului 2022, o femeie mexicană a riscat să fie biciuită în public de 100 ori şi să fie condamnată la închisoare pentru 7 ani după ce a fost agresată sexual în Qatar.

Transexualii pot fi reţinuţi pentru „încălcarea moralităţii publice” şi  nu necesită proces sau acuzaţie oficială potrivit BBC

Knoll s-ar confrunta cu o amendă mai severă pentru încălcarea aşa-numitelor „legi decenţei” şi ar putea fi deportată.

 

@knolldoll

 

♬ Envolver - Anitta

În cel mai rău caz, ea s-ar putea chiar să ajungă la închisoare pentru că a purtat ţinute neadecvate în timpul Cupei Mondiale.

Ivana Knoll este recunoscută pentru fotografiile şi clipurile video foarte controversate şi lipsite de inhibiţii. 

Ea este urmărită de 578.000 de persoane pe Instagram şi câştigă bani ca influencer pe reţelele sociale prin promovarea diferitelor produse pe Instagram şi alte conturi de reţele sociale. Ea este proprietara companiei Knölldoll care produce costume de baie cu drapelul Croaţiei. 

Ivana Knoll, în vârstă de 30 de ani, s-a născut pe 16 septembrie 1992, la Frankfurt, Germania şi se crede că are o avere netă de aproximativ 1 milion de dolari potrivit Wionews

@knolldoll wait the end 😱🤣 #fyp #prank #foryourpage ♬ Мажор - Сява

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici