Moment inedit la Australian Open: Tsonga a oprit un meci pentru a ajuta un copil de mingi - VIDEO

Jucătorul Jo-Wilfried Tsonga, cap de serie 9 la Australian Open 2016, a fost protagonistul unui moment inedit în timpul unui meci la Australian Open. Francezul a oprit partida pe care o disputa cu Omar Jasika, pentru a ajuta o tânără - copil de mingi - care fusese lovită de o minge.

1352 afișări
Imaginea articolului Moment inedit la Australian Open: Tsonga a oprit un meci pentru a ajuta un copil de mingi - VIDEO

Gest frumos făcut de Tsonga la Australian Open. A oprit meciul pentru a ajuta un copil de mingi - VIDEO

Francezul îşi lua mingi pentru a servi în momentul în care a văzut că fata din spatele său era supărată şi aproape plângea. S-a dus la ea şi atunci a observat că tânăra era lovită la nas. Tenismenul a oprit meciul şi a făcut semn organizatorilor pentru a chema un medic care să o îngrijească. Mai mult, a luat-o de braţ şi a ajutat-o să se deplaseze până la ieşirea din arenă.

Momentul nu a rămas neobservat de public, australienii l-au aplaudat la scenă deschisă pe francez, chiar dacă juca împotriva unui compatriot de-al lor.

TITLURILE ZILEI

Tsonga l-a învins în trei seturi pe australianul Omar Jasika în primul tur de la Australian Open, scor 7-5, 6-1, 6-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici