Momentul în care Simona Halep a ajuns numărul 1 mondial, imortalizat în fier şi beton de un artist plastic din Olt

Artistul plastic oltean Cătălin Mihalache a imortalizat în fier şi beton momentul când Simona Halep a ajuns numărul 1 mondial. Statuia este în curtea casei lui, din satul Prooroci al comunei Milcov, alături de cele pe care le-a făcut pentru Smiley sau Gigi Becali.

412 afișări
Imaginea articolului Momentul în care Simona Halep a ajuns numărul 1 mondial, imortalizat în fier şi beton de un artist plastic din Olt

Momentul în care Simona Halep a ajuns numărul 1 mondial, imortalizat în fier şi beton de un artist plastic din Olt

Caricaturist şi elev al maestrului Ştefan Popa – Popa’s, Cătălin Mihalache, a declarat că a fost motivat „să o aducă la el în curte” pe Simona Halep, după performanţa acesteia de a ajunge pe primul loc al clasamentului WTA.

„M-a influenţat bucuria pe care o am când un român ne face o imagine bună. Ştiţi că au fost atâtea cazuri de co-naţionali care ne-au făcut de râs prin străinătate. Simona Halep a reprezentat o surpriză care mi-a creat emoţii şi mi-am zis că nu mă las până n-o pun la mine în curte. În plus, este o lucrare cu o cromatică frumoasă, cu premiul acela plin de trandafiri”, a declarat Mihalache.

TITLURILE ZILEI

„Sunt unul dintre fanii Simonei, o admir ca mulţi alţii. Nu cred că e cineva care să nu admire un om care ne face o imagine bună peste hotare”, a mai spus artistul oltean.

Printre statuile care pot fi regăsite în curtea lui Cătălin Mihalache din satul Prooroci al comunei Milcov se numără cea a lui Gigi Becali dar şi una a lui Smiley, făcută în stil caricatură.

„Eu l-am făcut şi pe Smiley, în stilul caricatură pentru că are o astfel de faţă. Eu am făcut, cu câţiva ani în urmă, statuia Revelionului, care are multe stele pe ea. Acum, aceşti oameni pe care îi fac sunt nişte stele, aşa că o să cobor toate stelele de pe acea statuie. Mă mişc mai greu, dar îmi fac această datorie şi mai fac câte o surpriză”, a explicat artistul.

Graţie talentului său, Cătălin Mihalache, în vârstă de 50 de ani, a reuşit să obţină premiul de popularitate al concursului Românii au Talent, sezonul 4. El a este caricaturist dar şi pictează, lucrările sale fiind expuse în diverse vernisaje din ţară.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici