Monica Niculescu a învins-o pe Bojana Jovanovski în prima manşă a turneului de la Guangzhou

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-2, 6-2, pe sportiva sârbă Bojana Jovanovski, locul 35 WTA şi cap de serie numărul 4, în turul întâi al turneului de la Guangzhou, cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari.

85 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu a învins-o pe Bojana Jovanovski în prima manşă a turneului de la Guangzhou

Monica Niculescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Partida a durat o oră şi 31 de minute.

În urma acestui succes, Niculescu şi-a asigurat 30 de puncte WTA şi un premiu de 4.900 de dolari.

În al doilea tur, jucătoarea română va evolua împotriva japonezei Misaki Doi, locul 88 WTA (scor 1-1 în întâlnirile directe).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici