Monica Niculescu, eliminată în sferturi la dublu, la Nottingham

Perechea Monica Niculescu/Arantxa Parra Santoja (România/Spania) a fost eliminată, vineri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Nottingham (Marea Britanie), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

105 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu, eliminată în sferturi la dublu, la Nottingham

Monica Niculescu, eliminată în sferturi la dublu, la Nottingham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Niculescu şi Parra Santoja au fost învinse, în sferturi, scor 6-1, 6-3, după 50 de minute de joc, de perechea britanică Jocelyn Rae/Anna Smith.

Pentru accederea în sferturi de finală la Nottingham, Niculescu şi Parra Santoja vor primi 60 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 1.820 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici