Muntenegru a câştigat cu 4-1 în Lituania

Muntenegru a trecut peste România în grupa de Liga Naţiunilor, după ce a învins Lituania, în deplasare, scor 4-1. În acest moment, România acumulează 6 puncte, în timp ce Muntenegru are cu unul mai mult.

235 afișări
Imaginea articolului Muntenegru a câştigat cu 4-1 în Lituania

Muntenegru a câştigat cu 4-1 în Lituania

Egalul cu Serbia nu ne-a ţinut prea mult pe poziţia secundă în Grupa 4. Lituania nu a avut şanse împotriva muntenegrenilor, fiind dominaţi de o manieră clară. Oaspeţii au deschis scorul repede. A marcat încă din min. 10, prin Mugusa, dar a mai marcat de două ori până la pauză, prin Kopitovic, min. 35 şi Mugusa, min. 45+1, din penalty. În repriza a doua, Muntenegru nu a mai forţat, dar a mai punctat prin Zoric, min. 86, care mărea diferenţa la 4 goluri. Reuşita Lituaniei a venit în ultimele minute. Baravykas a punctat în min. 88, pentru 4-1.

TITLURILE ZILEI

În etapa a 4-a din Liga Naţiunilor, România va juca pe teren propriu în compania Lituaniei (17 noiembrie), în timp ce Serbia va primi vizita Muntenegrului.

Clasamentul grupei:

1. Serbia - 8 puncte

2. Muntenegreu - 7 puncte

3. România - 6 punte

4. Lituania - 0 puncte

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici