Mutu a suferit un accident domestic şi are nevoie de 15 zile de repaus

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a suferit un accident domestic la coapsă şi va avea nevoie de un repaus de 15 zile, a anunţat, joi, medicul grupării italiene, Paolo Manetti, pentru site-ul oficial al clubului.

100 afișări
Imaginea articolului Mutu a suferit un accident domestic şi are nevoie de 15 zile de repaus

Mutu a suferit un accident domestic şi are nevoie de 15 zile de repaus (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Adrian Mutu a suferit un accident domestic, care i-a provocat o contuzie puternică la coapsă. Jucătorul va avea nevoie de o pauză de două săptămâni", a precizat Paolo Manetti în raportul medical publicat de site-ul oficial al grupării Fiorentina.

Adrian Mutu este suspendat până pe data de 29 octombrie, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici