Mutu: Am încercat mereu să demonstrez că mă pot compara cu Hagi

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, într-un interviu ce va fi difuzat, vineri seară, în cadrul emisiunii "Il signori del calcio" de la postul italian Sky Sport 1, că a încercat să demonstreze că poate fi valabilă comparaţia sa cu Gheorghe Hagi, informează cotidianul Tuttosport.

17 afișări
Imaginea articolului Mutu: Am încercat mereu să demonstrez că mă pot compara cu Hagi

Mutu: Am încercat mereu să demonstrez că mă pot compara cu Hagi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

A.M.: În majoritatea cazurilor, echipa îţi mai dă o a doua şansă, în schimb aici în două luni m-au dat afară. Vorbeam puţin limba engleză, nu înţelegeam prea multe. Am rămas dezamăgit deoarece ar fi trebuit să-mi dea o a doua şansă. Nu era corect să mă lase singur pentru că problema era mai mult pe plan personal, decât pe plan fotbalistic. Am fost concediat, nu m-au mai plătit, am fost concediat aşa cum era normal să se întâmple, iar acum sunt în aştepatarea ultimei sentinţe. Să plătesc atât de mult pentru o greşeală a fost exagerat, m-au descris într-un mod în care nu sunt, de cinci ani nu am mai vorbit despre asta, dar în curând voi începe să spune exact cum s-au întâmplat lucrurile.

R: Cum ai ieşit din această situaţie?

A.M.: La început credeam că trăiesc un coşmar. M-a ajutat şi familia, dar în special am încercat să stau singur pentru a mă regăsi. Dinamo Bucureşti mi-a permis să mă alătur antrenamentelor lor, eu le mulţumesc pentru că m-au ajutat foarte mult. Apoi, după trei luni, am semnat cu Juvetus. În luna ianuarie, am ajuns la Torino şi am vorbit cu Capello (n.r. Fabio Capello). Mă pregăteam în fiecare zi.

R: Juventus a arătat că vrea să te transfere.

A.M.: Au făcut tot posibilul, nu m-am simţit în niciun moment exclus. Imediat după suspendare, m-au ajutat să-mi revin, am cucerit un titlu jucând doar foarte puţin din ultima partidă a sezonului. Anul următor, am fost un jucător de bază: 32 de partide, 22 ca titular şi 10 goluri marcate ca mijlocaş. Era o echipă Juventus foarte puternică şi îmi vine să rând atunci când se spune că a furat. Juventus atunci era ca Interul de astăzi, chiar cu câţiva jucători în plus. Acele campionate câştigate le simţim ale noastre. Orice fotbalist din aceea echipă simte că poartă acele titluri care au fost retrase.

R: Ce părere ai de scandalul Calciopoli?

Citește mai departe:

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici