Mutu nu va juca în meciul cu Olympique Marseille

Atacantul Adrian Mutu nu va evolua în meciul pe care AC Ajaccio îl va disputa, astăzi, în compania formaţiei Olympique Marseille, în etapa a XIV-a a campionatului Franţei, informează site-ul oficial al clubului corsican.

130 afișări
Imaginea articolului Mutu nu va juca în meciul cu Olympique Marseille

Adrian Mutu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Mutu are probleme la spate.

Celălalt jucător român de la Ajaccio, Ştefan Popescu, nu a fost convocat de antrenorul Christian Bracconi pentru acest meci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici