Nadal a pierdut în grupele Turneului Campionilor şi joaca cu calificarea pe masă în următorul meci

  • Rafael Nadal – Dominic Thiem 6(7)-7(9), 6(4)-7(7)
  • Stefanos Tsitsipas – Andrey Rublev 6-1, 4-6, 7(8)-6(6)
  • Etapa a treia începe pe 19 noiembrie
220 afișări
Imaginea articolului Nadal a pierdut în grupele Turneului Campionilor şi joaca cu calificarea pe masă în următorul meci

Nadal a pierdut în grupele Turneului Campionilor şi joaca cu calificarea pe masă în următorul meci

Rafael Nadal a călcat strâmb în Turneul Campionilor. Ibericul a pierdut în faţa lui Dominic Thiem, care a trecut pe primul loc în grupă. Ambele seturi ale meciului au intrat la tiebreak, iar partida a durat două ore şi 27 de minute. Thiem este primul jucător calificat în semifinale la turneul de anul acesta.

În celălalt meci al grupei, Stefanos Tsitsipas şi Andrey Rublev au împins şi ei setul decisiv în tiebreak. Campionul de anul trecut, a câştigat după o oră şi 55 de minute.

În următoarea etapă, Rafael Nadal va juca cu Tsitsipas cu calificarea în semifinale pe masă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici