Nadal şi Djokovici s-au calificat în semifinale la Shanghai

Jucătorii de tenis Rafael Nadal şi Novak Djokovici s-au calificat în semifinale la turneul de 1.000 de puncte de la Shanghai, după ce au trecut de elveţianul Stanislas Wawrinka, respectiv de francezul Gael Monfils.

146 afișări
Imaginea articolului Nadal şi Djokovici s-au calificat în semifinale la Shanghai

Novak Djokovici şi Rafael Nadal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nadal, numărul 1 mondial, l-a învins pe Stanislas Wawrinka, în două seturi, scor 7-6 (12/10), 6-1, urmând să joace în semifinale cu argentinianul Juan Martin Del Potro (numărul 5).

Novak Djokovici, numărul 2 mondial, a trecut de Gael Monfils, scor 6-7 (4/7), 6-2, 6-4, şi îl va întâlni în semifinale pe Jo-Wilfried Tsonga, favorit numărul 7.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici