Napoli s-a înţeles cu FC Braşov, după ce fusese anunţat la U Cluj

Antrenorul italian Nicolo Napoli va antrena formaţia FC Braşov, după ce, sâmbătă, acţionarul principal al Universităţii Cluj, Florian Walter, anunţase că tehnicianul se va ocupa de pregătirea formaţiei clujene.

43 afișări
Imaginea articolului Napoli s-a înţeles cu FC Braşov, după ce fusese anunţat la U Cluj

Napoli s-a înţeles cu FC Braşov, după ce fusese anunţat la U Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

"Mă bucur că nu a venit, eu nu i-am cerut referinţe lui Mititelu despre el, pentru că oferta pe care i-am făcută-o era mai mult de cât onorantă la nivelul Diviziei B. În primul an de contract ar fi primit 150.000 de euro, plus 30.000 dacă se încadra în obiectul de clasare pe 1-5, iar în al doilea an în care obiectivul era promovarea în liga I, contractul era de 200.000 plus 50.000 primă. La ora 10.00 era programată întâlnirea, au venit şi jucătorii şi avocaţi, dar el nu a mai apărut. S-a folosit de oferta noastră ca să mărească negocierile cu FC Braşov. Mi-a cerut contractul, i-am spus că i-l dau, dar să nu-l folosească în contrapartidă cu alţii. E un măgar şi nesimţit sicilian", a declarat Walter, pentru MEDIAFAX.

TITLURILE ZILEI

Walter a afirmat că trebuie să găsească rapid un "om de onoare" pentru U Cluj, dar nu ştie dacă acesta va mai veni de pe piaţa italiană. "Ne trebuie un antrenor să crească copii şi abia peste un an să înceapă atacul la promovare", a declarat Walter, care a subliniat că dinamoviştii Bucşă, Voican şi Niţu au semnat contracte cu U Cluj.

Conform unor surse din anturajul antrenorului italian, Napoli urma să semneze cu U Cluj, însă a fost sunat de preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, care i-a propus să vină la gruparea braşoveană, unde îl va avea secund pe Daniel Isăilă şi nu pe Ionel Gane, aşa cum fusese la Universitatea Craiova.

Napoli va conduce, marţi, primul antrenament la FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici