Naţionala masculină de handbal a României a terminat pe ultimul loc în grupa de calificare la Campionatul European

Naţionala masculină de handbal a cedat cu 34-25 în faţa Franţei, în ultimul meci din Grupa 6 de calificare la Campionatul European.

91 afișări
Imaginea articolului Naţionala masculină de handbal a României a terminat pe ultimul loc în grupa de calificare la Campionatul European

Naţionala masculină de handbal a României a terminat pe ultimul loc în grupa de calificare la Campionatul European

România s-a prezentat cu o echipă mai degrabă de tineret, după ce ratase prezenţa la Euro încă de la mijlocul săptămânii, după disputa cu Portugalia, pierdută cu 24-19.

Buzle şi Mănescu au fost principalii marcatori din tabăra României, cu câte 5 goluri. Cu această ocazie, au debutat şi alţi jucători în echipa naţională, precum Caba şi Lazăr. Pentru Franţa, cele mai multe goluri au fost realizate de Remili şi Porte, ambii câte 6 goluri.

România a terminat pe ultimul loc în grupă, după ce Portugalia şi Lituania au terminat la egalitate, 28-28. Franţa şi Portugalia s-au calificat la Euro 2020.

TITLURILE ZILEI

La turneul final de anul viitor, primul cu 24 de echipe, s-au calificat:

Ţări organizatoare: Austria, Suedia, Norvegia
Deţinătoarea titlului: Spania
Calificate de pe locurile 1-2: Germania, Polania, Croatia, Elveţia, Macedonia de Nord, Islanda, Slovenia, Letonia, Cehia, Belarus, Franţa, Portugalia, Ungaria, Rusia, Danemarca, Muntenegru
Calificate de pe locul 3: Bosnia, Serbia, Olanda, Ucraina

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici