Newcastle United - Arsenal Londra, scor 0-0, în campionatul Angliei

Echipa Arsenal Londra a terminat la egalitate, sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Newcastle United, într-un meci din prima etapă a campionatului englez, informează The Sun.

55 afișări
Imaginea articolului Newcastle United - Arsenal Londra, scor 0-0, în campionatul Angliei

Newcastle United - Arsenal Londra, scor 0-0, în campionatul Angliei

Partidele Stoke City - Chelsea Londra şi West Bromwich Albion - Manchester United se vor disputa duminică, iar meciul Manchester City - Swansea City va avea loc luni.

Întâlnirea dintre echipele Tottentam Hotspur şi Everton, programată sâmbătă, în prima etapă din Premier League, a fost amânată din cauza revoltelor ce au avut loc în Londra în ultima perioadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici