Neymar a înscris golul decisiv pentru PSG în partida cu Olympique Lyon, scor 1-0

Paris Saint-Germain a învins-o pe Olympique Lyon, duminică, în deplasare, scor 1-0, în etapa a şasea din prima ligă franceză.

173 afișări
Imaginea articolului Neymar a înscris golul decisiv pentru PSG în partida cu Olympique Lyon, scor 1-0

Neymar a înscris golul decisiv pentru PSG în partida cu Olympique Lyon, scor 1-0

Thomas Tuchel, antrenorul lui PSG, a început partida fără Edinson Cavani şi Kylian Mbappe, ambii nerefăcuţi după accidentare. În schimb, Neymar a fost titular şi a reuşit unicul gol al partidei în care Ciprian Tăturuşanu a fost rezervă la Olympique Lyon.

Neymar a punctat în minutul 87, după ce a primit o pasă în interiorul careului de la Angel Di Maria. Brazilianul a fentat un adversar şi a trimis în plasa porţii lui Anthony Lopes, aducându-i victoria lui PSG, scor 1-0.

TITLURILE ZILEI

A fost al doilea gol consecutiv decisiv pentru Neymar în campionat. În runda a cincea, decarul a înscris unicul gol al partidei cu Strasbourg, scor 1-0, în minutul 92.

În urma acestei victorii, PSG a revenit în postura de lider, cu 15 puncte acumulate în primele şase runde. De partea cealaltă, Lyon se află pe locul 9, cu opt puncte.

În etapa următoare, PSG va primi vizita lui Reims, în timp ce Lyon va juca în deplasare, cu Brest.

Taguri:
neymar,
psg,
lyon

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici