Neymar i-a votat la Balonul de Aur pe Messi, Ronaldo şi Mascherano

Căpitanul reprezentativei Braziliei, Neymar, a declarat, într-un interviu acordat postului O Globo TV, că pentru trofeul Balonul de Aur i-a votat, în ordine, pe Lionel Messi, coechipierul său de la FC Barcelona, pe Cristiano Ronaldo (Real Madrid) şi pe Javier Mascherano (FC Barcelona).

232 afișări
Imaginea articolului Neymar i-a votat la Balonul de Aur pe Messi, Ronaldo şi Mascherano

Neymar i-a votat la Balonul de Aur pe Messi, Ronaldo şi Mascherano (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Neymar nu l-a inclus în topul său pe Manuel Neuer, portarul campioanei mondiale Germania şi finalist pentru trofeul decernat de FIFA şi France Football, alături de Messi şi Ronaldo.

Balonul de Aur va fi decernat la 12 ianuarie 2015, la Zurich.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici