Nişte suporteri sierraleonezi i-au spart casa fundaşului Umaru Bangura, din cauza unui penalty ratat - VIDEO

Un grup de suporteri nefericiţi din Sierra Leone i-au spart casa fundaşului Umaru Bengura, în urma loviturii de pedeapsă ratată de jucător, la meciul din calificările pentru Cupa Mondială dintre Sierra Leone şi Liberia, scor 1-0.

215 afișări
Imaginea articolului Nişte suporteri sierraleonezi i-au spart casa fundaşului Umaru Bangura, din cauza unui penalty ratat - VIDEO

Nişte suporteri sierraleonezi i-au spart casa fundaşului Umaru Bangura, din cauza unui penalty ratat - VIDEO

Casa lui Bengura, aflată în Freetown, Sierra Leone, a fost atacată de un grup de fani supăraţi. Sierra Leone ar fi trebuit să câştige cu 2-0 pentru a putea avansa în cursa calificărilor, după ce fusese învinsă, în primul tur, cu 3-1.

 

 

Golul lui Kei Kamara, din minutul 55, a adus Sierra Leone cu un pas mai aproape de calificare. În minutul 90+5, Umaru Bangura a spulberat şansa calificării, după ce a ratat un penalty, şutul fiind apărat de portarul liberian, în vârstă de 18 ani, Ashley Williams.

Suporterii supăraţi au aruncat cu pietre în casa căpitanului naţionalei Sierra Leone. Potrivit BBC, ferestrele şi uşile au fost grav avariate.

”Sunt foarte dezamăgit, dar, în acelaşi timp, aş dori să îmi cer scuze şi să implor iertarea”, a declarat Bengura pentru BBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici