Noi detalii în cazul în care Cristiano Ronaldo este acuzat de viol de către Kathryn Mayorga. Cum a fost implicată echipa Real Madrid

Publicaţia din Portugalia, Correio da Manha, a deschis ediţia de miercuri, 10 octombrie, cu o nouă dezvăluire în cazul în care se află Cristiano Ronaldo. "Real Madrid l-a obligat pe Cristiano Ronaldo să o plătească pe Kathryn Mayorga", este titlul dat de lusitani.

2367 afișări
Imaginea articolului Noi detalii în cazul în care Cristiano Ronaldo este acuzat de viol de către Kathryn Mayorga. Cum a fost implicată echipa Real Madrid

Noi detalii în cazul lui Cristiano Ronaldo cu Kathryn Mayorga. Ce legătură are echipa Real Madrid

Acuzaţiile de viol au luat amploare, iar CR7 este forţat să ia măsuri. Potrivit jurnaliştilor portughezi, jucătorul de 33 de ani s-a deplasat până Portugalia pentru a discuta cu avocaţii săi şi a pune la punct strategia de apărare.

Ronaldo susţine că este victima unei înscenări din partea americancei, Kathryn Mayorga, iar clubul Real Madrid este cel care a avut ultimul cuvânt de spus în acest caz. Conducerea galacticilor l-ar fi pus să ajungă la o înţelegere cu femeia care l-a acuzat de viol.

TITLURILE ZILEI

În 2009, spaniolii l-au transferat pe Ronaldo de la Manchester United pe 94 de milioane de euro şi nu au vrut ca imaginea clubului şi a jucătorului să aibă de suferit, aşa că l-au pus pe atacant să îi plătească tăcerea lui Kathryn Mayorga. Ronaldo a plătit 375.000 de dolari, a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu ea, însă a susţinut că nu el a rănit-o, ci o alta persoană. Poliţia din Las Vegas nu a găsit acea persoană, iar cazul a fost închis, după ce Mayorga şi-a retras plângerea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici