Noi imagini cu accidentul teribil din F3. Starea pilotului care a zburat în zidul de protecţie. Patru reprezentanţi ai presei, răniţi grav

Noi imagini din timpul accidentului cutremurător din Macau GP, în care monopostul pilotat de Sophia Florsch a decolat şi s-a înfipt în zidul de protecţie, au fost distribuite pe reţelele de socializare.

5110 afișări
Imaginea articolului Noi imagini cu accidentul teribil din F3. Starea pilotului care a zburat în zidul de protecţie. Patru reprezentanţi ai presei, răniţi grav

Accident teribil pe pista. Monopostul pilotat de Sophia Florsch a zburat şi a intrat în zidul de protecţie la F3 din Macau. Femeia pilot are fractură de coloană vertebrală

Prosport scrie că informaţiile cu caracter neoficial care vin prin intermediul reţelelor de social media indică faptul că Sophia Florsch nu a suferit răni grave în urma accidentului. Însă, din păcate, de suferit au avut mai mulţi reprezentanţi ai presei care îşi făceau meseria după gardul de protecţie pe care monopostul nemţoaicei l-a spulberat. În comentariul Eurosport România se indică faptul că trei fotografi şi un cameraman sunt în stare critică.

Noi imagini postate de Herald Sun Sport:

TITLURILE ZILEI

 

În startul cursei care se desfăşoară pe un circuit stradal, pilotul Sophia Florsch (17 ani) a fost protagonista unui accident îngrozitor. Nemţoaica a pierdut controlul monopostului pe linia dreaptă care a precedat virajul Lisboa, maşina s-a răsucit şi a decolat, practic, peste competitorii care abordau cu viteză redusă virajul strâns de dreapta.

 

 

Monopostul Sophiei a trecut prin gardul metalic de protecţie şi s-a izbit de construcţiile de după gard, totul la o viteză foarte ridicată.

Spitalul din Macao a anunţat că sportiva este conştientă şi în afara pericolului, însă a suferit o fractură la coloana vertebrală.

Sophia Florsch a postat un mesaj pe Twitter, în care a precizat că se simte bine şi că va fi supusă unei intervenţii chirurgicale. “Vreau doar să vă anunţ că sunt bine, dar voi fi operată mâine dimineaţă. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere”, a notat ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici