Norvegia a câştigat turneul Golden League

Norvegia a câştigat turneul amical Golden League cu trei victorii şi este gata să-şi recapete supremaţia în handbalul feminin, pierdută pe toate fronturile în ultimii 3 ani, Jocuri Olimpice, Campionat Mondial, Campionat European.

106 afișări
Imaginea articolului Norvegia a câştigat turneul Golden League

Norvegia a câştigat turneul Golden League

Chiar şi fără Veronika Kristiansen, Heidi Loke şi Nora Mork, Norvegia a câştigat toate cele trei jocuri în cel mai puternic turneu amical. După 31-20 cu Danemarca şi 31-27 cu România, nordicele au învins şi Franţa cu 24-22, la capătul unui meci destul de frumos. Danemarca a terminat pe locul secund, după cele două victorii, 25-22 cu Franţa şi 36-23 cu România, în timp ce selecţionata ţării noastre a încheiat pe ultimul loc, după ce a cedat şi în faţa Franţei cu 28-18.

TITLURILE ZILEI

În timp ce România A a evoluat în Franţa, lotul B a participat la un turneu în Polonia, sub comanda antrenorului Horaţiu Paşca. După 22-26 cu Spania B, România B a învins Finlanda cu 33-16 şi Polonhia B cu 26-25.

Tot la finalul acestei săptămâni, loturile de tineret şi junioare au evoluat în cadrul Trofeului Carpaţi de la Rm. Vâlcea. De remarcat că Norvegia ne-a învins peste tot.

România U19 a învins Polonia cu 32-23 şi Olanda cu 30-29 şi a fost învinsă de Norvegia cu 33-26.

La U17, România a învins Cehia cu 38-32 şi Italia cu 38-21, iar în ultima zi a cedat cu Norvegia, 30-31, după ce a avut 30-25 cu câteva minute înainte de final.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici