Novak Djokovic donează un milion de euro spitalelor din Serbia

  • Novak Djokovic şi soţia sa au decis să doneze un milion de euro spitalelor din Serbia
  • Banii vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de ventilatoare şi alte echipamente medicale
  • În Serbia s-au înregistrat 528 de cazuri de infectare cu COVID-19, până în prezent
415 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic donează un milion de euro spitalelor din Serbia

Novak Djokovic donează un milion de euro spitalelor din Serbia

Novak Djokovic s-a alăturat personalităţilor din sport care ajută personalul medical în timpul pandemiei de coronavirus. Tenismenul şi soţia sa, Jelena, au decis să doneze un milion de euro către spitalele din Serbia, conform Telegraf.rs.

Banii vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de ventilatoare şi alte echipamente medicale.

„Vreau să mulţumesc personalului medical din Serbia şi din întreaga lume, care luptă pentru persoanele afectate de coronavirus. Din nefericire, din ce în ce mai mulţi oameni sunt infectaţi zilnic. Eu şi soţia mea, Jelena, am gândit un plan pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Donaţia noastră este de un milion de euro pentru achiziţionarea de ventilatoarea şi alte echipamente medicale”, a spus Novak Djokovic, conform Telegraf.rs.

În Serbia au fost înregistrate până în prezent 528 de cazuri de infectare cu COVID-19, iar opt persoane şi-au pierdut viaţa.

Anterior, Roger Federe şi Rafael Nadal au anunţat donaţii importante pentru lupta împotriva coronavirusului din ţara natală. De asemenea, Simona Halep a precizat în urmă cu 10 zile că a donat o sumă de bani autorităţilor medicale din Bucureşti şi Constanţa pentru achiziţionarea echipamentelor necesare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici