Novak Djokovici l-a învins pe Andy Murray şi a câştigat al 6-lea titlu la Australian Open

Novak Djokovici (Serbia), favorit 1, l-a învins, duminică, în trei seturi pe Andy Murray (Marea Britanie), favorit 2, scor 6-1, 7-5, 7-6 şi a câştigat finala turneului de simplu masculin la Australian Open.

2056 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovici l-a învins pe Andy Murray şi a câştigat al 6-lea titlu la Australian Open

Novak Djokovici l-a învins pe Andy Murray şi a câştigat al 6-lea titlu la Australian Open

După o finală de două ore şi 56 de minute, Novak Djokovici (numărul 1 ATP) a câştigat pentru a şasea oară în carieră turneul de la Melbourne după succesele înregistrate în 2008, 2011, 2012, 2013 şi 2015.

Pentru perfomanţa sa, Novak Djokovici va primi un premiu în valoare de 2,4 milioane de dolari şi 2.000 de puncte ATP, în timp ce Andy Murray va încasa 1,2 milioane de dolari şi 1.200 puncte ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici