Novak Djokovici s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Numărul doi mondial, sârbul Novak Djokovici, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce s-a impus în cinci seturi, scor 6-1, 3-6, 6-7 (4/7), 6-2, 6-2, în faţa croatului Marin Cilici.

142 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovici s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Novak Djokovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Novak Djokovic, finalist în 2013 şi câştigător al titlului în 2011, va juca în semifinale cu bulgarul Grigor Dimitrov, care l-a eliminat pe deţinătorul titlului, Andy Murray.

Djokovici va juca pentru a 23-a oară într-o semifinală de Grand Slam. Ultima sa victorie la un Grand Slam datează din 2013, la Australian Open.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici