Nuţa Olaru a câştigat maratonul de la Las Vegas

Atleta Nuţa Olaru, în vârstă de 42 de ani, a câştigat, duminică noaptea, maratonul de la Las Vegas, parcurgând cei 42 de kilometri în două ore, 51 de minute şi 31 de secunde, informează site-ul oficial al competiţiei.

187 afișări
Imaginea articolului Nuţa Olaru a câştigat maratonul de la Las Vegas

Nuţa Olaru a câştigat maratonul de la Las Vegas (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Olaru le-a devansat, la feminin, pe americancele Andrian Neal (2:51.33) şi Dani Fischer (2:59.20).

Per total, Nuţa Olaru a terminat cursa pe locul 12, după 11 competitori la masculin.

Proba masculină a fost câştigată de kenyanul Jonathan Ndambuki, care a încheiat cursa în două ore, 32 de minute şi 24 de secunde.

La maraton au participat 3.209 de persoane, între care 1.152 de femei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici