O fostă campioană mondială este virgină la 36 de ani: „Nu ştiu de ce D-zeu nu m-a binecuvântat cu un soţ” | VIDEO

Fosta campioană mondială la alergare cu obstacole Lori Susan „Lolo” Jones a declarat recent că este încă virgină, la 36 de ani. Fiind credincioasă, tănăra vrea să îşi înceapă viaţa sexuală după căsătorie. Până acum, Jones nu a întâlnit persoana potrivită pentru a-i deveni soţ.

84560 afișări
Imaginea articolului O fostă campioană mondială este virgină la 36 de ani: „Nu ştiu de ce D-zeu nu m-a binecuvântat cu un soţ” | VIDEO

O fostă campioană mondială este virgină la 36 de ani: „Nu ştiu de ce D-zeu nu m-a binecuvântat cu un soţ”

„Îmi plac o mulţime de oameni, dar pur şi simplu nu merge”, a declarat Jones într-un show TV la care a participat. „Nu ştiu de ce D-zeu nu m-a binecuvântat cu un soţ”, a adăugat ea.

Jones a mai spus că un motiv pentru care bărbaţii nu stau cu ea este acela că nu întreţine relaţii sexuale cu ei. Fosta sportivă a spus că ei ştiu că pentru a face asta trebuie să o ia de nevastă.

Lolo Jones a mai vorbit în trecut în mod deschis despre „puritatea” ei. Ea a declarat, la un moment dat: „Pentru alte virgine, vreau ca ele să ştie, cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată în viaţa mea - mai greu decât să te antrenezi pentru Jocurile Olimpice, decât să termini o facultate -, a fost să rămân virgină înainte de căsătorie”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici