O mare echipă de fotbal din Germania îl vrea pe Ianis Hagi

Borussia Dortmund, locul 2 în Bundesliga la finalul campionatului trecut, este ultima mare echipă interesată de transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul.

1123 afișări
Imaginea articolului O mare echipă de fotbal din Germania îl vrea pe Ianis Hagi

O mare echipă din Germania îl vrea pe Ianis Hagi

Michael Zorc, managerul lui Dortmund, se va deplasa special joi, 27 iunie, la Bologna pentru a-l urmări pe decarul naţionalei la meciul cu reprezentativa U21 a Germaniei, din semifinalele Campionatului European de tineret.

Hagi era ca şi transferat la Sevilla, care oferea 6 milioane de euro, dar el ar putea fi deturnat de o ofertă mai bună pentru el şi pentru Viitorul de echipa germană care s-a luptat sezonul trecut cu Bayern pentru titlu în Bundesliga şi care va juca în grupele Ligii Campionilor.

TITLURILE ZILEI

Ianis a marcat două goluri la acest turneu final, unul cu Croaţia şi unul cu Franţa, ambele din acţiune, fiind titular în toate cele trei meciuri disputate de România în grupă.

În sezonul 2018-2019, el a reuşit 14 goluri şi 8 assist-uri în 39 de partide jucate pentru Viitorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici