Oana Manea şi-a anunţat retragerea din echipa naţională de handbal a României

Handbalista Oana Manea, în vârstă de 31 de ani, pivotul echipei naţionale a României, şi-a anunţat retragerea din prima reprezentativă la sosirea de la Campionatul European din Suedia, acolo unde "tricolorele" au terminat pe locul cinci.

364 afișări
Imaginea articolului Oana Manea şi-a anunţat retragerea din echipa naţională de handbal a României

Oana Manea şi-a anunţat retragerea din echipa naţională de handbal a României (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Chiar înaintea Campionatul European din Suedia, Aurelia Brădeanu s-a retras, la rândul său, din echipa naţională de handbal. Turneul final din Scandinavia a fost ultimul în tricoul primei reprezentative de handbal a României pentru pivotul de la CSM Bucureşti.

"Cu ocazia asta vreau să spun că le urez baftă colegelor. Pentru mine a fost ultimul turneu la naţională. Vreau să-mi iau pauză, vreau să fiu mai mult cu familia, vreau mai multă linişte şi le urez baftă fetelor. Absolut nimic nu m-a deranjat la naţională. Chiar i-am spus lui Ambros că sunt foarte bucuroasă şi fericită că am lucrat cu el. E un selecţioner extraordinar, are o răbdare de fier pentru că lotul este foarte întinerit şi are răbdare cu fiecare jucătoare în parte. Doar din motive personale, de familie, mă retrag, atâta tot", a declarat Oana Manea la sosirea pe aeroport.

TITLURILE ZILEI

Handbalista în vârstă de 31 de ani va juca în continuare doar pentru echipa de club. "Normal că voi continua cu CSM Bucureşti. Îmi doresc să continuu cu CSM-ul atâta timp cât mă va ţine sănătatea", a mai spus Oana Manea, medaliată cu bronz alături de naţionala României la Europeanul din 2010 şi Mondialul din 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici