Omar Jasika şi Naoki Nakagawa au câştigat proba de dublu juniori la US Open

Perechea Omar Jasika/Naoki Nakagawa (Australia/Japonia) a câştigat proba de dublu masculin din cadrul concursului de juniori de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

55 afișări
Imaginea articolului Omar Jasika şi Naoki Nakagawa au câştigat proba de dublu juniori la US Open

Omar Jasika şi Naoki Nakagawa au câştigat proba de dublu juniori la US Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jasika şi Nakagawa au trecut în finală de perechea braziliană Rafael Matos/Joao Menezes, scor 6-3, 7-6 (8/6).

La dublu junioare s-au impus favoritele numărul 6, Ipek Soylu/Jil Belen Teichmann (Turcia/Elveţia), care au trecut, cu scorul de 5-7, 6-2, 10-7, de cuplul Vera Lapko/Tereza Mihalikova (Belarus/Slovacia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici