Opt fani stelişti au fost reţinuţi de jandarmi, înaintea derbiului cu Dinamo

Opt fani stelişti au fost reţinuţi de către jandarmi şi vor fi conduşi la Secţia de Poliţie nr. 11, după ce au atacat cu pietre un grup de aproximativ 200 de suporteri dinamovişti, care se deplasau spre Arena Naţională, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache.

183 afișări
Imaginea articolului Opt fani stelişti au fost reţinuţi de jandarmi, înaintea derbiului cu Dinamo

Opt fani stelişti au fost reţinuţi de jandarmi, înaintea derbiului cu Dinamo (Imagine: Alexandru Hojda/Arhiva Mediafax Foto)

"În perimetrul Maior Coravu şi Vatra Luminoasă a avut loc o altercaţie între mai mulţi suporteri stelişti şi un grup de dinamovişti care era însoţit de jandarmi. Steliştii au atacat cu pietre grupul de suporteri dinamovişti de pe străduţele laterale, jandarmii au intervenit şi au reţinut opt dintre ei, care vor fi conduşi la Secţia 11 de Poliţie", a spus Enache pentru MEDIAFAX.

Galeria dinamovistă a primit din partea clubului Steaua un număr de 2.750 de bilete, dar conform declaraţiilor unor lider al fanilor alb-roşii aceştia şi-ar mai fi achiziţionat de pe portalul online încă aproximativ 3.000 de tichete.

Derbiul Steaua - Dinamo, din etapa a XIV-a a Ligii I, este programat în această seară, de la ora 21.30, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici