Ora 12.00, Viaţa mea în fotbal. Invitat: Toma Vasilescu, fizioterapeutul echipei naţionale de fotbal a României

Bine te-am găsit la Viaţa mea în fotbal, sportul care animă milioane de suflete, sportul care ne duce de la agonie la extaz, sportul care umple stadioane.

85 afișări
Imaginea articolului Ora 12.00, Viaţa mea în fotbal. Invitat: Toma Vasilescu, fizioterapeutul echipei naţionale de fotbal a României

Ora 12.00, Viaţa mea în fotbal, invitat Toma Vasilescu, fizioterapeutul echipei naţionale de fotbal a României:

În spatele actorilor principali, fotbaliştii, stau ei, membrii staffului, oamenii care au grijă să nu le lipsească nimic, oamenii care le îngrijesc echipamentele, oamenii care se asigură că sunt pregătiţi fizic pentru efort. Îl am invitat astăzi pe Toma Vasilescu, fizioterapeutul echipei naţionale de fotbal a României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici