Ora la care Simona Halep va juca în turul al treilea la Australian Open împotriva lui Venus Williams

Simona Halep a învins-o cu 6-3, 6-7 (5), 6-4 pe Sofia Kenin, iar acum se pregăteşte să o înfrunte pe Venus Williams, cea care a eliminat-o cu 6-3, 4-6, 6-0 pe Alize Cornet. Dacă se va impune şi-n acest duel, românca ar putea să o întâlnească în optimi pe Serena Williams.

513 afișări
Imaginea articolului Ora la care Simona Halep va juca în turul al treilea la Australian Open împotriva lui Venus Williams

Ora la care Simona Halep va juca în turul al treilea la Australian Open împotriva lui Venus Williams

Partida va avea loc sâmbătă dimineaţa, 19 ianuarie, la ora 10:00, ora României, şi va fi transmisă de Eurosport.
Serena Williams a avut câteva cuvinte foarte frumoase pentru adversara sa din turul al treilea: "Simona este foarte constantă, atât pe teren, cât şi în afara lui. De-a lungul anilor s-a menţinut la un nivel înalt şi a avut un loc bun în clasament. În plus, câştigă meciuri şi turnee", a declarat sportiva din SUA.

"Va fi un meci greu, dar sunt sigură că nu o să alerg atât de mult deoarece punctele se vor termina repede. Este o mare campioană şi este întotdeauna o mare provocare pentru mine să joc împotriva surorilor Williams. Voi vedea cum voi juca, cum voi fi pe teren, dar voi fi încrezătoare deoarece am jucat împotriva ei şi ştiu cum joacă. Trebuie să fiu puternică", a declarat Halep despre viitoarea sa adversară.

TITLURILE ZILEI

2-3 este scorul intalnirilor directe Halep - Venus Williams, americanca castigand primele trei dispute.

2018 (Montreal): 6-2, 6-2 Halep
2015 (Roma): 6-2, 6-1 Halep
2013 (Tokyo): 4-6, 7-5, 6-3 Williams
2012 (Roma): 6-3, 6-4 Williams
2012 (Madrid): 6-1, 4-6, 7-6 Williams

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici