Ovidiu Burcă a fost demis din funcţia de preşedinte al clubului de fotbal FC Rapid Bucureşti

Conducerea clubului de fotbal Rapid Bucureşti i-a reziliat, miercuri, contractul preşedintelui Ovidiu Burcă, anunţă Digi Sport.

455 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Burcă a fost demis din funcţia de preşedinte al clubului de fotbal FC Rapid Bucureşti

Ovidiu Burcă a fost demis din funcţia de preşedinte al clubului de fotbal FC Rapid Bucureşti (Imagine: Toni Salabasev / Mediafax Foto)

"Am primit vestea rezilierii pe mail. O să-mi iau bilet de avion şi mâine sau poimâine mă voi întoarce la Bucureşti. Acolo, voi susţine o conferinţă de presă. Deocamdată, nu vreau să spun mai multe", a declarat Burcă, pentru Digi Sport.

Fost jucător al grupării giuleştene, Ovidiu Burcă a fost instalat în funcţia de preşedinte al FC Rapid în 24 iulie 2015. Până să vină la Rapid, Burcă a fost director sportiv la Oţelul Galaţi.

FC Rapid Bucureşti se află într-un stagiu de pregătire în India. Rapid ar putea sta până pe 23 februarie în India, dar cel mai probabil echipa se va întoarce mai devreme în ţară, dacă nu va trece de faza grupelor. În cele două partide jucate de giuleşteni, scorurile au fost 1-1, cu Volyn Luţk (Ucraina) şi 0-2, cu tineretul lui Watford (Anglia). Următorul meci e cu echipa de tineret a lui Atletico Paranaense (Brazilia). Rapid este pe locul 2 în Seria I a Ligii a 2-a, la egalitate cu Dunărea Călăraşi.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici