Ovidiu Haţegan desemnat pentru finala Ligii Campionilor

  • UEFA l-a desemnat pe Ovidiu Haţegan arbitru de rezervă pentru finala Ligii Campionilor, a anunţat joi Federaţia Română de Fotbal
  • Partida PSG – Bayern, care va decide câştigătoarea Ligii Campionilor, este programată duminică, 23 august, de la ora 22.00, pe stadionul Da Luz din Benfica.
3011 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Haţegan desemnat pentru finala Ligii Campionilor

Ovidiu Haţegan desemnat pentru finala Ligii Campionilor

Potrivit FRF, Ovidiu Haţegan se alătură ca al patrulea oficial brigadei conduse de italianul Daniele Orsato, cel care va fi ajutat la cele două tuşe de conaţionalii Lorenzo Manganelli şi Alessandro Giallatini.

„În camera VAR se vor afla alţi 4 arbitri: Massimiliano Irrati (arbitru VAR), Marco Guida (asistent VAR), ambii din Italia, Alejandro Hernandez (asistent VAR) şi Roberto Diaz Perez (asistent VAR responsabil cu identificarea poziţiilor afară din joc)”, a anunţat FRF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici