Pancu, Rui Miguel, N. Vasile, Ricardo şi Cerlincă vor juca pentru Rapid şi în Liga a II-a

Conducerea FC Rapid a anunţat, marţi, că, dintre jucătorii care au evoluat în sezonul trecut, Daniel Pancu, Rui Miguel, Nicolae Vasile, Ricardo Alves şi Andrei Cerlincă vor continua să joace la echipa giuleşteană şi în Liga a II-a, ediţia 2015-2016.

218 afișări
Imaginea articolului Pancu, Rui Miguel, N. Vasile, Ricardo şi Cerlincă vor juca pentru Rapid şi în Liga a II-a

Pancu, Rui Miguel, N. Vasile, Ricardo şi Cerlincă vor juca pentru Rapid şi în Liga a II-a (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Deşi s-a vorbit despre împrumutul lui la Zimbru Chişinău, echipă condusă de fiul lui Valerii Moraru, Rui Miguel va rămâne în Giuleşti în sezonul viitor. Mijlocaşul portughez, venit în vara trecută de la Pacos Ferreira, a jucat în sezonul trecut de 12 ori pentru Rapid, nereuşind să înscrie. Sigure sunt rămânerile lui Nicolae Vasile, Ricardo Alves, Andrei Cerlincă, iar şansele ca Daniel Pancu să evolueze şi în sezonul viitor sunt extrem de mari, acesta fiind convins de conducerea Rapidului să mai joace încă un an", menţionează gruparea giuleşteană pe contul oficial de Facebook.

TITLURILE ZILEI

Conducerea clubului negociază şi cu portarul Virgil Drăghia, care, conform aceleiaşi surse, "se pare că va continua şi el la Rapid".

În schimb, FC Rapid a reziliat contractele cu mijlocaşii Mădălin Martin şi Alexandru Dan. De asemenea, "sunt şanse mici ca Aritz Borda" să rămână în lotul echipei şi în sezonul următor.

Reunirea lotului formaţiei Rapid pentru începerea pregătirilor este programată la 14 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici